PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MESHUGGAH


MESHUGGAH (foto interpreta)
#273

Jens Kidman (zpěv)
Fredrik Thordendal
(kytara, zpěv)
Mĺrten Hagström
(kytara, zpěv)
Dick Lövgren
(basa)
Tomas Haake
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Technical Thrash Metal / Djent

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Umea

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní



Diskografie


Meshuggah [EP] 1989: Meshuggah [EP] -
Contradictions Collapse 1991: Contradictions Collapse 8/10
Destroy Erase Improve 1995: Destroy Erase Improve 9/10
Chaosphere 1998: Chaosphere 8/10
Nothing 2002: Nothing 8/10
I [EP] 2004: I [EP] 10/10
Catch 33 2005: Catch 33 7/10
ObZen 2008: ObZen 8/10
Alive [live] 2010: Alive [live] 7/10
Koloss 2012: Koloss 7/10
Pitch Black [EP] 2013: Pitch Black [EP] -
The Ophidian Trek [live] 2014: The Ophidian Trek [live] -
The Violent Sleep of Reason 2016: The Violent Sleep of Reason 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MESHUGGAH | Technical Thrash Metal / Djent | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


kerry
711 bodů
cermi-cermak
12759 bodů
Jerry
437 bodů
kyllian
11 bodů
Eidy
171 bodů

ZOBRAZIT (9)

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist