PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

STEVE MORETON


STEVE MORETON (foto interpreta)
#27126

Steve Moreton (všechny nástroje)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Preston, Lancashire, Anglie

VZNIK / STATUS

aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com




Diskografie


Pneumatic Chug 2020: Pneumatic Chug -
I´ll Make It Fit 2020: I´ll Make It Fit -
Will You Cover That Up? 2021: Will You Cover That Up? -
Maximum Effort [EP] 2021: Maximum Effort [EP] -
Human Error 2022: Human Error -
I Didn´t Write These Either 2022: I Didn´t Write These Either -
Twenty Trilogy [EP] 2022: Twenty Trilogy [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | STEVE MORETON | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TIMELESS MIRACLE
Power Metal
ADAMANTER
Power Metal
MESSIAH´S KISS
Power Metal

Poslední hodnocení


PROLONG ANOXIA
Perpetual Murder
2022

obal



Caligari 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist