DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TORII


TORII (foto interpreta)
#26566

Bill Masino (vše)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Rogers, Arkansas

VZNIK / STATUS

2012 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com




Diskografie


Bereavement 2012: Bereavement -
Out of Time 2013: Out of Time -
The Shadow of the Mountain 2013: The Shadow of the Mountain -
Elabrynth 2014: Elabrynth -
Gates of Paradise 2016: Gates of Paradise -
A Judgement Divine 2018: A Judgement Divine -
Torii 2021: Torii -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TORII | Black / Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GOATLORD
Black / Death / Doom Metal
ORDEALS
Black / Death / Doom Metal
HELLVETRON
Black / Death / Doom Metal

Poslední hodnocení


ABORTED
The Haematobic [EP]
2004

obal



haypa 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist