PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

30 SECONDS TO MARS


30 SECONDS TO MARS (foto interpreta)
#2645

Jared Leto (zpěv, kytara, basa, klávesy)
Tomo Miličević
(kytara, basa, housle, klávesy)
Stevie Aiello
(basa, klávesy, zpěv - živě)
Shannon Leto
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


30 Second To Mars 2002: 30 Second To Mars 7/10
A Beautiful Lie 2005: A Beautiful Lie 8/10
This Is War 2009: This Is War 7/10
Love Lust Faith + Dreams 2013: Love Lust Faith + Dreams 7/10
America 2018: America -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 30 SECONDS TO MARS | Alternative Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


UPANISHAD
Alternative Rock
TAPES, THE
Alternative Rock
FRED & THE LIVING DEADS
Alternative Rock

Fanoušci


Aurélie
13 bodů
Misha.666
98 bodů
janče
4 bodů
Psychozz
134 bodů

Poslední hodnocení


MODUS
Modus
1979

obal



Riff 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist