PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HEXENBANN


HEXENBANN (foto interpreta)
#26267

Der Hexenmeister (kytara)
Thewarbass
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Ferrol, Galicie

VZNIK / STATUS

aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Nacht [EP] 2019: Nacht [EP] -
Conclusión [EP] 2020: Conclusión [EP] -
Crawling Between the Stars [EP] 2020: Crawling Between the Stars [EP] -
Daemonium [EP] 2020: Daemonium [EP] -
Svalbard [kompilace] 2020: Svalbard [kompilace] -
Galician Forest 2020: Galician Forest -
Natural Spell [EP] 2021: Natural Spell [EP] -
Before Darkness Surrounds Us 2021: Before Darkness Surrounds Us -
Lady of the Dark [EP] 2021: Lady of the Dark [EP] -
Winterly Sunrise [EP] 2022: Winterly Sunrise [EP] -
The Fall of an Empire [EP] 2022: The Fall of an Empire [EP] -
Witchcraft Goddess 2022: Witchcraft Goddess -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HEXENBANN | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BELLICISTE
Black Metal
ETHEREAL WOODS
Black Metal
CERBERUS
Black Metal

Poslední hodnocení


GRIFTESKYMFNING
Satanic Poltergeist [demo]
2020

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist