PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EDGUY


EDGUY (foto interpreta)
#260

Tobias Sammet (zpěv, klávesy)
Jens Ludwig
(kytara)
Dirk Sauer
(kytara)
Tobias Exxel
(basa)
Felix Bohnke
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Fulda

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Savage Poetry 1995: Savage Poetry 7/10
Kingdom Of Madness 1997: Kingdom Of Madness 7/10
Vain Glory Opera 1998: Vain Glory Opera 8/10
Theater Of Salvation 1999: Theater Of Salvation 9/10
The Savage Poetry 2000: The Savage Poetry 7/10
Mandrake 2001: Mandrake 9/10
Hellfire Club 2004: Hellfire Club 8/10
Rocket Ride 2006: Rocket Ride 8/10
Tinnitus Sanctus 2008: Tinnitus Sanctus 7/10
Fucking with F*** - Live [DVD] 2009: Fucking with F*** - Live [DVD] 9/10
Age Of The Joker 2011: Age Of The Joker 7/10
Space Police - Defenders of the Crown 2014: Space Police - Defenders of the Crown 7/10
Monuments [kompilace] 2017: Monuments [kompilace] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EDGUY | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


STS 8 MISSION
Power Metal
AXENSTAR
Power Metal
XXARON
Power Metal

Fanoušci


spider11hard
642 bodů
Chaos
822 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
nnekronomm
16541 bodů
krysa12
13 bodů

ZOBRAZIT (24)

Poslední hodnocení


CRADLE OF FILTH
Cryptoriana - The Seductiveness of Decay
2017

obal



LedTherion 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist