PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NAGELFAR


NAGELFAR (foto interpreta)
#2575

Zingultus (zpěv)
Zorn
(kytara, basa)
Alexander von Meilenwald
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Aachen

VZNIK / STATUS

1993 / rozpad





Diskografie


Hünengrab Im Herbst 1997: Hünengrab Im Herbst 8/10
Srontgorrth 1999: Srontgorrth 9/10
Virus West 2001: Virus West 10/10
Ragnarök [EP] 2003: Ragnarök [EP] -
Alte Welten [kompilace] 2017: Alte Welten [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NAGELFAR | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AZAG-THOTH
Black Metal
THY ANTICHRIST
Black Metal
MGLA
Black Metal

Poslední hodnocení


TERRIBLE HEADACHE
Der rote Baron
2019

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist