PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CHAKAL


CHAKAL (foto interpreta)
#25558

Marcelo Laranja (zpěv, basa)
Mark
(kytara)
Andrevil
(kytara)
Willian Wiz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Groove Metal

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Belo Horizonte, Minas Gerais

VZNIK / STATUS

1985 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Abominable Anno Domini 1987: Abominable Anno Domini -
Living with the Pigs [EP] 1988: Living with the Pigs [EP] -
The Man Is His Own Jackal 1990: The Man Is His Own Jackal -
Death Is a Lonely Business 1993: Death Is a Lonely Business -
Deadland 2003: Deadland -
Demon King 2004: Demon King -
Destroy! Destroy! Destroy! 2013: Destroy! Destroy! Destroy! -
Man Is a Jackal 2 Man 2017: Man Is a Jackal 2 Man -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CHAKAL | Groove Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GURD
Groove Metal
HÄMATOM
Groove Metal
BAGIRA
Groove Metal

Poslední hodnocení


KREATOR
Live Kreation [live]
2003

obal



metalgods 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist