PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARACHNES


ARACHNES (foto interpreta)
#2500

Enzo Caruso (zpěv, klávesy)
Frank Caruso
(kytara, zpěv)
Gabriele Baroni
(basa)
Stefano Caironi
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Milan

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.arachnes.it
myspace.com




Diskografie


The Goddess Temple 1997: The Goddess Temple 7/10
Parallel Worlds 2001: Parallel Worlds 8/10
Apocalypse 2002: Apocalypse 8/10
Primary Fear 2003: Primary Fear 7/10
In Praise Of Science 2006: In Praise Of Science 9/10
A New Day 2011: A New Day -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARACHNES | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MEAN STREAK
Power Metal
STORM RIDER
Power Metal
IRON MASK
Power Metal

Poslední hodnocení


SLIPKNOT
Iowa
2001

obal



Chupacabros 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist