PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CHROMING ROSE


CHROMING ROSE (foto interpreta)
#2495

Tom Reiners (zpěv)
S.C. Wuller
(kytara)
Harry Steiner
(basa)
Tino Mende
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Senden

VZNIK / STATUS

1985 / rozpad





Diskografie


Louis XIV 1990: Louis XIV 9/10
Garden Of Eden 1991: Garden Of Eden 9/10
Pressure 1992: Pressure 8/10
Art Works Live Now [live] 1995: Art Works Live Now [live] 8/10
New World 1996: New World 7/10
Insight 1999: Insight 6/10
Private [EP] 1999: Private [EP] 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CHROMING ROSE | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VANQUISHER
Power Metal
AFTERWORLD
Power Metal
EXARGEMA
Power Metal

Fanoušci


POWER ROSSI
2748 bodů
Magua
32806 bodů
Storming Angel
4000 bodů
kerry
752 bodů
Pupajz
1137 bodů

ZOBRAZIT (13)

Poslední hodnocení


ETERNAL ROT
Putridarium
2020

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist