PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALCATRAZZ


ALCATRAZZ (foto interpreta)
#248

Doogie White (zpěv)
Joe Stump
(kytara)
Jimmy Waldo
(klávesy)
Gary Shea
(basa)
Mark Benquechea
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

1983 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


No Parole From Rock ´n´ Roll 1983: No Parole From Rock ´n´ Roll 7/10
Disturbing The Peace 1985: Disturbing The Peace 6/10
Dangerous Games 1986: Dangerous Games 5/10
Born Innocent 2020: Born Innocent 7/10
V 2021: V 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALCATRAZZ | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AUTOBUS
Heavy Metal
NO MAN EYES
Heavy Metal
TAIPAN
Heavy Metal

Poslední hodnocení


RUSH
Clockwork Angels
2012

obal



Caligari 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist