PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THUNDERHEAD


THUNDERHEAD (foto interpreta)
#2475

Ted Bullet (zpěv)
Jimi Bell
(kytara)
Mark Franco
(basa)
B.J.Zampa
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Hannover

VZNIK / STATUS

1988 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

www.the-headquarters.de




Diskografie


Behind The Eight-Ball 1989: Behind The Eight-Ball 7/10
Busted At The Border 1990: Busted At The Border 8/10
Crime Pays 1991: Crime Pays 8/10
Killing With Style 1993: Killing With Style 9/10
Were You Told The Truth About Hell 1995: Were You Told The Truth About Hell 8/10
Ugly Side 1999: Ugly Side 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | THUNDERHEAD | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BURNING BLACK
Heavy Metal
BLACK HAWK
Heavy Metal
ABSOLVA
Heavy Metal

Fanoušci


kerry
708 bodů

Poslední hodnocení


KONVENT
Puritan Masochism
2020

obal



Dub 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist