PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MAJESTY


MAJESTY (foto interpreta)
#2473

Tarek ´Metal Son´ Maghary (zpěv, kytara, klávesy)
Emanuel Knorr
(kytara)
Robin Hadamovsky
(kytara)
Arthur Gauglitz
(basa)
Jan Raddatz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Lauda

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní



Diskografie


Keep It True 2000: Keep It True 6/10
Sword & Sorcery 2002: Sword & Sorcery 7/10
Reign In Glory 2003: Reign In Glory 8/10
Metal Law [live] 2004: Metal Law [live] -
Hellforces 2006: Hellforces 8/10
Sons of a New Millennium [EP] 2006: Sons of a New Millennium [EP] -
Own the Crown [kompilace] 2011: Own the Crown [kompilace] 9/10
Thunder Rider 2013: Thunder Rider 8/10
Banners High 2013: Banners High 7/10
Generation Steel 2015: Generation Steel 8/10
Rebels 2017: Rebels 8/10
Legends 2019: Legends 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MAJESTY | Heavy / Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LEVERAGE
Heavy / Power Metal
FINAL SIGN
Heavy / Power Metal
WICKED ANGEL
Heavy / Power Metal

Fanoušci


Kang
5053 bodů
Pentagram
27173 bodů
kobra666
4619 bodů
Fidarka
5155 bodů
Magua
31110 bodů

ZOBRAZIT (7)

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist