PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AEROSMITH


AEROSMITH (foto interpreta)
#247

Steven Tyler (zpěv, piano, harmonika, perkuse)
Joe Perry
(kytara)
Brad Whitford
(kytara)
Tom Hamilton
(basa)
Joey Kramer
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Boston, Massachussets

VZNIK / STATUS

1970 / aktivní



Diskografie


Aerosmith 1973: Aerosmith 8/10
Get Your Wings 1974: Get Your Wings 7/10
Toys In The Attic 1975: Toys In The Attic 8/10
Rocks 1976: Rocks 8/10
Draw The Line 1977: Draw The Line 7/10
Night In The Ruts 1979: Night In The Ruts 7/10
Rock In A Hard Place 1982: Rock In A Hard Place 7/10
Done With Mirrors 1985: Done With Mirrors 7/10
Permanent Vacation 1987: Permanent Vacation 8/10
Pump 1989: Pump 9/10
Get A Grip 1993: Get A Grip 9/10
Nine Lives 1997: Nine Lives 9/10
Just Push Play 2001: Just Push Play 6/10
Honkin´ On Bobo 2004: Honkin´ On Bobo 5/10
Music From Another Dimension! 2012: Music From Another Dimension! 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AEROSMITH | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LEGEND SEVEN
Hard Rock
8084
Hard Rock
HEADPINS
Hard Rock

Fanoušci


kerry
822 bodů
Mercenary
428 bodů
Kocicacek76
511 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
Tanker
201 bodů

ZOBRAZIT (15)

Poslední hodnocení


CROWBAR
Time Heals Nothing
1995

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist