PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALTAR


ALTAR (foto interpreta)
#2424

Michel Coppens (zpěv)
Richard Ludwig
(kytara)
Marcel Verdurmen
(kytara)
Andre Hemel
(basa)
Frank Schilperoort
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Nizozemí
Hardenberg

VZNIK / STATUS

1988 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Youth Against Christ 1994: Youth Against Christ 9/10
Ego Art 1996: Ego Art 10/10
Provoke 1998: Provoke 9/10
In The Name Of The Father 1999: In The Name Of The Father 9/10
Red Harvest 2001: Red Harvest 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALTAR | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TUNJUM
Death Metal
PUTERAEON
Death Metal
BASTARD PRIEST
Death Metal

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist