PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE ACACIA STRAIN


ACACIA STRAIN, THE (foto interpreta)
#2422

Vincent Bennett (zpěv)
Devin Shidaker
(kytara)
Tom ´The Hammer´ Smith, Jr.
(kytara)
Griffin Landa
(basa)
Kevin Boutot
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicopee, Massachussets

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


...And Life Is Very Long 2002: ...And Life Is Very Long 4/10
3750 2005: 3750 -
The Dead Walk 2006: The Dead Walk -
Continent 2008: Continent -
Wormwood 2010: Wormwood -
Death Is The Only Mortal 2012: Death Is The Only Mortal 6/10
Coma Witch 2014: Coma Witch -
Gravebloom 2017: Gravebloom 6/10
It Comes In Waves 2020: It Comes In Waves -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACACIA STRAIN, THE | Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NEST OF PLAGUES
Deathcore
5TH OF NOVEMBER
Deathcore
ALPHA STRUCTURE, THE
Deathcore

Fanoušci


Eidy
171 bodů

Poslední hodnocení


MONSTROSITY
Imperial Doom
1992

obal



asesino 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist