PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE ACACIA STRAIN


ACACIA STRAIN, THE (foto interpreta)
#2422

Vincent Bennett (zpěv)
Devin Shidaker
(kytara)
Tom ´The Hammer´ Smith, Jr.
(kytara)
Griffin Landa
(basa)
Kevin Boutot
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicopee, Massachussets

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


...And Life Is Very Long 2002: ...And Life Is Very Long 4/10
3750 2005: 3750 -
The Dead Walk 2006: The Dead Walk -
Continent 2008: Continent -
Wormwood 2010: Wormwood -
Death Is The Only Mortal 2012: Death Is The Only Mortal 6/10
Coma Witch 2014: Coma Witch -
Gravebloom 2017: Gravebloom 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACACIA STRAIN, THE | Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


A PLUMBER´S NIGHTMARE
Deathcore
DARKNESS DIVIDED
Deathcore
VIATROPHY
Deathcore

Fanoušci


Eidy
171 bodů

Poslední hodnocení


FLOOD
Closer Than Ever
2006

obal



LedTherion 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist