PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LYDIAN SEA


LYDIAN SEA (foto interpreta)
#24209

Danny McCartney (zpěv)
Ron Gonzalez
(kytara, klávesy, zpěv)
Mike Szot
(basa)
Mike McCarron
(bicí, perkuse, doprovodný zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicago

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Lydian Sea 2001: Lydian Sea -
Architect of Humanity 2005: Architect of Humanity -
Invisible Reign 2007: Invisible Reign -
Portraits of Thought 2007: Portraits of Thought -
III. Tranquil Memories 2018: III. Tranquil Memories -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LYDIAN SEA | Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FREAKY JELLY
Progressive Metal
ECHO HOLLOW
Progressive Metal
MONUMENTS
Progressive Metal

Poslední hodnocení


ACCEPT
Predator
1996

obal



POWER ROSSI 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist