PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

POEMA ARCANVS


POEMA ARCANVS (foto interpreta)
#2392

Claudio Carrasco Garcia (zpěv)
Igor Leiva Benavides
(kytara)
Juan Díaz
(basa)
Luis Moya
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Doom / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Chile
Santiago

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Arcane XIII 1999: Arcane XIII -
Iconoclast 2002: Iconoclast -
Telluric Manifesto 2005: Telluric Manifesto -
Timeline Symmetry 2009: Timeline Symmetry -
Transient Chronicles 2012: Transient Chronicles -
Stardust Solitude 2020: Stardust Solitude -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | POEMA ARCANVS | Doom / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VOIDHAVEN
Doom / Death Metal
LYING FIGURES
Doom / Death Metal
PROSCRITO
Doom / Death Metal

Poslední hodnocení


NAPALM DEATH
Suffer The Children [EP]
1990

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist