DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ATROCITY


ATROCITY (foto interpreta)
#236

Alexander Krull (zpěv, klávesy)
Micki Richter
(kytara)
Luc Gebhardt
(kytara)
Andre Nasso
(basa)
Joris Nijenhuis
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Gothic Metal / Various

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Ludwigsburg

VZNIK / STATUS

1985 / aktivní



Diskografie


Hallucinations 1990: Hallucinations 9/10
Todessehnsucht 1992: Todessehnsucht 9/10
Blut 1994: Blut 7/10
Calling The Rain 1995: Calling The Rain 6/10
Die Liebe 1995: Die Liebe 5/10
Willenskraft 1996: Willenskraft 7/10
Werk 80 1997: Werk 80 6/10
Gemini 2000: Gemini 6/10
Atlantis 2004: Atlantis 8/10
Werk 80 II 2008: Werk 80 II 6/10
After The Storm 2010: After The Storm 7/10
Okkult 2013: Okkult 7/10
Masters of Darkness [EP] 2017: Masters of Darkness [EP] 8/10
Okkult II 2018: Okkult II 8/10
Unspoken Names EP (Demo 1991) [EP] 2022: Unspoken Names EP (Demo 1991) [EP] -
Malicious Sukkubus [EP] 2022: Malicious Sukkubus [EP] 8/10
Okkult III 2023: Okkult III 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ATROCITY | Death / Gothic Metal / Various | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


petrikza
133 bodů
kerry
822 bodů
rapala23
124 bodů
godis9
326 bodů

Poslední hodnocení


BIOHAZARD
Uncivilization
2001

obal



Chupacabros 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist