PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DEATHROT


DEATHROT (foto interpreta)
#23592

Atte Pylväs (zpěv, kytara, basa)
Sami Sarlin
(kytara)
Juho Yrjölä
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa

VZNIK / STATUS

2014 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


The Unknown Grave [EP] 2019: The Unknown Grave [EP] -
Cry of the Hopeless [EP] 2019: Cry of the Hopeless [EP] -
Call to Arms [EP] 2019: Call to Arms [EP] -
Inferno [EP] 2019: Inferno [EP] -
At the Ruins of Society 2020: At the Ruins of Society -
Necromance [EP] 2021: Necromance [EP] -
Perverted Pleasure 2022: Perverted Pleasure -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DEATHROT | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DEIQUISITOR
Death Metal
APEX DECAY
Death Metal
CONSTRUCT OF LETHE
Death Metal

Poslední hodnocení


THERION
Leviathan II
2022

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist