PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SEGES FINDERE


SEGES FINDERE (foto interpreta)
#23335

Strigoi Warskin (zpěv, kytara, basa)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Rio de Janeiro

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní





Diskografie


Massacre Supremacista 2009: Massacre Supremacista -
Proclamation of Blood Vengeance 2010: Proclamation of Blood Vengeance -
Genocidal Offensive 2012: Genocidal Offensive -
Dessemitize 2012: Dessemitize -
Hateful Wargasm 2013: Hateful Wargasm -
Warmastered by Deathkorps 2015: Warmastered by Deathkorps -
Mortal Grinder 2016: Mortal Grinder -
Nuklear Terrorsonic Power 2017: Nuklear Terrorsonic Power -
Totenkopf Worship 2018: Totenkopf Worship -
Atrocious Decimation 2019: Atrocious Decimation -
Panzer Crushing Warmachine 2019: Panzer Crushing Warmachine -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SEGES FINDERE | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HATE LEGIONS
Black / Death Metal
GRAVEWÜRM
Black / Death Metal
HOD
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist