PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HERMÓÐR


HERMÓÐR (foto interpreta)
#23294

Rafn (vše)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Atmospheric Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Östergötland

VZNIK / STATUS

2012 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Vinter 2014: Vinter 8/10
Krigstid 2014: Krigstid -
What Once Was Beautiful 2015: What Once Was Beautiful -
The Darkness of December 2016: The Darkness of December -
The Howling Mountains 2016: The Howling Mountains -
Hädanfärd 2017: Hädanfärd -
Midnight Eclipse 2018: Midnight Eclipse -
Forest Sky 2019: Forest Sky 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HERMÓÐR | Atmospheric Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ETERNA ROVINA
Atmospheric Black Metal
IMPERIAL CULT
Atmospheric Black Metal
SEEDNA
Atmospheric Black Metal

Fanoušci


mr.666
131 bodů
Eicherik
3578 bodů

Poslední hodnocení


LOUDNESS
The Birthday Eve
1981

obal



POWER ROSSI 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist