PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GOOD CHARLOTTE


GOOD CHARLOTTE (foto interpreta)
#2329

Joel Madden (zpěv)
Benji Madden
(kytara)
Billy Martin
(kytara, klávesy)
Paul Thomas
(basa)
Dean Butterworth
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Maryland

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Good Charlotte 2000: Good Charlotte 4/10
Bootlegs 2001: Bootlegs 7/10
The Young And The Hopeless 2002: The Young And The Hopeless 5/10
The Chronicles Of Life And Death 2004: The Chronicles Of Life And Death 4/10
Good Morning Revival 2007: Good Morning Revival 6/10
Cardiology 2010: Cardiology -
Youth Authority 2016: Youth Authority -
Generation Rx 2018: Generation Rx -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GOOD CHARLOTTE | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INNOXIA CORPORA
Punk Rock
NEW KIDS ON THE BOLLOCK
Punk Rock
UPSIDE DOWN!
Punk Rock

Poslední hodnocení


KOSTNATĚNÍ
Hrůza zvítězí
2019

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist