PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SPOTLIGHTS


SPOTLIGHTS (foto interpreta)
#23217

Sarah Quintero (zpěv, basa, kytara)
Mario Quintero
(zpěv, kytara, klávesy)
Chris Enriquez
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Atmospheric Sludge / Post-Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

2013 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Audiotree Live [live] 2013: Audiotree Live [live] -
Tidals 2016: Tidals -
Spiders EP [EP] 2016: Spiders EP [EP] -
Seismic 2017: Seismic -
Hanging By Faith [EP] 2018: Hanging By Faith [EP] -
Love & Decay 2019: Love & Decay -
We Are All Atomic [EP] 2020: We Are All Atomic [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SPOTLIGHTS | Atmospheric Sludge / Post-Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HANDS
Atmospheric Sludge / Post-Metal
DISTANCES
Atmospheric Sludge / Post-Metal

Poslední hodnocení


PRETTY MAIDS
Maid in Japan [live]
2020

obal



Doctor 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist