PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

UNSANE


UNSANE (foto interpreta)
#2315

Chris Spencer (zpěv, kytara)
Dave Curran
(zpěv, basa)
Vinny Signorelli
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Unsane 1991: Unsane -
Total Destruction 1993: Total Destruction -
The Peel Sessions 1994: The Peel Sessions -
Scattered, Smothered & Covered 1995: Scattered, Smothered & Covered -
Amrep Christmas 1997: Amrep Christmas -
Occupational Hazard 1998: Occupational Hazard 7/10
Blood Run 2005: Blood Run -
Visqueen 2007: Visqueen -
Wreck 2012: Wreck -
Sterilize 2017: Sterilize 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | UNSANE | Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WORLD BE FREE
Hardcore
SMASH HIT COMBO
Hardcore
POISON THE WELL
Hardcore

Poslední hodnocení


OZZY OSBOURNE
Ordinary Man
2020

obal



Caligari 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist