DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LITURGY


LITURGY (foto interpreta)
#22936

Hunter Hunt-Hendrix (zpěv, kytara)
Mario Miron
(kytara)
Tia Vincent-Clark
(basa)
Leo Didkovsky
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Experimental Black Metal / Avant-garde Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Brooklyn, New York

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Immortal Life [EP] 2008: Immortal Life [EP] -
Renihilation 2009: Renihilation -
Aesthethica 2011: Aesthethica -
The Ark Work 2015: The Ark Work -
H.A.Q.Q. 2019: H.A.Q.Q. 0/10
Origin of the Alimonies 2020: Origin of the Alimonies -
As the Blood of God Bursts the Veins of Time [EP] 2022: As the Blood of God Bursts the Veins of Time [EP] -
93696 2023: 93696 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LITURGY | Experimental Black Metal / Avant-garde Rock | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist