PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALTER BRIDGE


ALTER BRIDGE (foto interpreta)
#2282

Myles Kennedy (zpěv)
Mark Tremonti
(kytara)
Brian Marshall
(basa)
Scott Phillips
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Orlando, Florida

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


One Days Remains 2004: One Days Remains 9/10
BlackBird 2007: BlackBird 8/10
AB III 2010: AB III 8/10
AB III.5 2011: AB III.5 8/10
Fortress 2013: Fortress 9/10
The Last Hero 2016: The Last Hero 9/10
Walk The Sky 2019: Walk The Sky 7/10
Walk the Sky 2.0 [EP] 2020: Walk the Sky 2.0 [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALTER BRIDGE | Alternative Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NOTHING MORE
Alternative Metal
THEORY OF A DEADMAN
Alternative Metal
NEWTIERRA
Alternative Metal

Fanoušci


piha
55994 bodů
cermi-cermak
12759 bodů
wyytech
220 bodů
Pentagram
27170 bodů

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist