DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BLOOD AND BRUTALITY


BLOOD AND BRUTALITY (foto interpreta)
#22677

Bryan Arant (zpěv, bicí)
Tim Boykin
(kytara)
Max Rains
(basa, kytara)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Birmingham, Alabama

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Unrestrained Aggression 2009: Unrestrained Aggression -
Destructive Path [EP] 2010: Destructive Path [EP] -
Sick of It All 2010: Sick of It All -
Piecing Together the Ruins [kompilace] 2011: Piecing Together the Ruins [kompilace] -
The Blood and the Brutality [live] 2011: The Blood and the Brutality [live] -
Seeking Vengeance [EP] 2012: Seeking Vengeance [EP] -
Unheard Screams [kompilace] 2013: Unheard Screams [kompilace] -
Decor Macabre [EP] 2017: Decor Macabre [EP] -
Fatal 2020: Fatal 7/10
Life Support [EP] 2022: Life Support [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLOOD AND BRUTALITY | Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ZORDON
Death / Thrash Metal
WORLD BELOW
Death / Thrash Metal
OVERTHROW
Death / Thrash Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist