PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MILKING THE GOATMACHINE


MILKING THE GOATMACHINE (foto interpreta)
#2225

Goatleeb Udder (zpěv, bicí)
Goatfreed Udder
(kytara, basa)
Lazarus Hoove
(kytara - živě)
Steve Shedaway
(basa - živě)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Grindcore

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Berlín

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Back From The Goats 2009: Back From The Goats 7/10
Seven... A Dinner For One 2010: Seven... A Dinner For One 8/10
Clockwork Udder 2011: Clockwork Udder 6/10
Stallzeit 2013: Stallzeit 7/10
Greatest Hits - Covered in Milk 2014: Greatest Hits - Covered in Milk 9/10
Goatgrind 2015: Goatgrind 8/10
Milking in Blasphemy 2017: Milking in Blasphemy 7/10
From Slum to Slam - The Udder Story 2019: From Slum to Slam - The Udder Story 0/10
Nach uns die Grindflut 2022: Nach uns die Grindflut -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MILKING THE GOATMACHINE | Death Metal / Grindcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SMOKIN´ CHICKS
Death Metal / Grindcore
EMETICA
Death Metal / Grindcore
ZEBÚ
Death Metal / Grindcore

Fanoušci


Congenital Anomalies
69 bodů
prca56
155 bodů
Isquieasuus
2754 bodů
mr.666
136 bodů

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist