PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WITCH TRAIL


WITCH TRAIL (foto interpreta)
#22157

Laurens Jan Oostrom (zpěv, bicí)
Jeffrey Andreka
(kytara)
Hendrik Vanhove
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Post-Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Belgie
Gent, Východní Flandry

VZNIK / STATUS

2012 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


The Witch´s Trail [EP] 2013: The Witch´s Trail [EP] -
Call from the Grave [EP] 2015: Call from the Grave [EP] -
Nithera 2015: Nithera -
Thole [EP] 2017: Thole [EP] -
The Sun Has Left the Hill 2019: The Sun Has Left the Hill -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WITCH TRAIL | Post-Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ACROSOME
Post-Black Metal
AU-DESSUS
Post-Black Metal
KRVVLA
Post-Black Metal

Poslední hodnocení


KORN
Take A Look In The Mirror
2003

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist