PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CARONTE


CARONTE (foto interpreta)
#22064

Dorian Bones (zpěv)
Tony Bones
(kytara)
Henry Bones
(basa)
Mike De Chirico
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Doom / Stoner Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Parma, Emilia-Romagna

VZNIK / STATUS

2011 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Ghost Owl [EP] 2011: Ghost Owl [EP] -
Ascension 2012: Ascension -
Church of Shamanic Goetia 2014: Church of Shamanic Goetia -
Codex Babalon [EP] 2016: Codex Babalon [EP] -
YONI 2017: YONI -
Wolves of Thelema 2019: Wolves of Thelema -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CARONTE | Doom / Stoner Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FUZZGOD
Doom / Stoner Metal
SALEM´S POT
Doom / Stoner Metal
HOLY SERPENT
Doom / Stoner Metal

Poslední hodnocení


DAWNING ECLIPSE
Pictures of Dysphoria
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist