PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WITNESSES


WITNESSES (foto interpreta)
#21725

Matt Kozar (kytara)
Suvo Sur
(housle)
Greg Schwan
(kytara, basa, klávesy)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Ambient / Electronic / Melodic Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York / Washington, D.C.

VZNIK / STATUS

2016 / aktivní



Diskografie


Witnesses I 2017: Witnesses I -
Witnesses II 2018: Witnesses II -
To Disappear and to Be Nothing 2019: To Disappear and to Be Nothing -
III 2019: III -
Doom II 2020: Doom II -
Poltergeists I [EP] 2021: Poltergeists I [EP] -
The Collapse 2021: The Collapse -
The Holy Water [EP] 2022: The Holy Water [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WITNESSES | Ambient / Electronic / Melodic Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


SOULFLY
Totem
2022

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist