PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NECROMANTIA


NECROMANTIA (foto interpreta)
#2172

The Magus (zpěv, basa)
Baron Blood
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Řecko
Athény

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Crossing The Fiery Path 1993: Crossing The Fiery Path 7/10
From the Past We Summon Thee [EP] 1994: From the Past We Summon Thee [EP] -
Scarlet Evil Witching Black 1995: Scarlet Evil Witching Black 7/10
Ancient Pride [EP] 1997: Ancient Pride [EP] 9/10
IV: Malice 2000: IV: Malice 7/10
The Sound Of Lucifer Storming Heaven 2007: The Sound Of Lucifer Storming Heaven 7/10
People of the Sea [EP] 2008: People of the Sea [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NECROMANTIA | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


IXXI
Black Metal
HOMICIDE
Black Metal
HÄDANFÄRD
Black Metal

Poslední hodnocení


BATTLE BEAST
No More Hollywood Endings
2019

obal



POWER ROSSI 1/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist