PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KANSAS


KANSAS (foto interpreta)
#2153

Ronnie Platt (zpěv, klávesy)
David Ragsdale
(kytara, housle, zpěv)
Rich Williams
(kytara)
Zak Rizvi
(kytara)
Billy Greer
(basa, zpěv)
David Manion
(klávesy, zpěv)
Phill Ehart
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Topeka, Kansas

VZNIK / STATUS

1970 / aktivní



Diskografie


Kansas 1974: Kansas 8/10
Song For America 1975: Song For America 7/10
Masque 1975: Masque 8/10
Leftoverture 1976: Leftoverture 9/10
Point Of Know Return 1977: Point Of Know Return 9/10
Monolith 1979: Monolith 8/10
Audio-Visions 1980: Audio-Visions 7/10
Vinyl Confessions 1982: Vinyl Confessions 7/10
Drastic Measures 1983: Drastic Measures 6/10
Power 1986: Power 6/10
In The Spirit Of Things 1988: In The Spirit Of Things 6/10
Freaks Of Nature 1995: Freaks Of Nature 7/10
Always Never The Same 1998: Always Never The Same 7/10
Somewhere To Elsewhere 2000: Somewhere To Elsewhere 7/10
The Prelude Implicit 2016: The Prelude Implicit 6/10
The Absence Of Presence 2020: The Absence Of Presence -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KANSAS | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA
Progressive Rock
SLYDE, THE
Progressive Rock
SKY ARCHITECT
Progressive Rock

Fanoušci


lionsnake
617 bodů

Poslední hodnocení


DÄMMERFARBEN
Im Abendrot
2011

obal



Caligari 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist