PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SVART CROWN


SVART CROWN (foto interpreta)
#2137

JB Le Bail (zpěv, kytara)
Clément ´Klem´ Flandrois
(kytara, zpěv)
Julien Negro
(basa, zpěv)
Nicolas ´Ranko´ Muller
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Nice

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Ages Of Decay 2008: Ages Of Decay 7/10
Witnessing The Fall 2010: Witnessing The Fall 8/10
Profane 2013: Profane 8/10
Abreaction 2017: Abreaction 9/10
Wolves Among The Ashes 2020: Wolves Among The Ashes 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SVART CROWN | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NIDINGR
Black / Death Metal
ISHTYR NA
Black / Death Metal
GOATKRAFT
Black / Death Metal

Fanoušci


piha
55539 bodů
asesino
1067 bodů

Poslední hodnocení


MEGADETH
Dystopia
2016

obal



metalgods 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist