PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GOLGOTHA


GOLGOTHA (foto interpreta)
#21316

Amon López (zpěv)
Vicente J. Paya
(basa, kytara)
Tomeu Crespí
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Palma, Mallorca, Baleárské ostrovy

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Caves of Mind [EP] 1994: Caves of Mind [EP] -
Melancholy 1995: Melancholy -
The Way of Confusion [EP] 1997: The Way of Confusion [EP] -
Elemental Changes 1998: Elemental Changes -
New Life 2005: New Life -
Arise [EP] 2018: Arise [EP] -
Erasing the Past 2019: Erasing the Past -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GOLGOTHA | Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BESTIALORD
Death / Doom Metal
CRAWLING, THE
Death / Doom Metal
SÖNAMBULA
Death / Doom Metal

Poslední hodnocení


VADER
Revelations
2002

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist