DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GOLGOTHA


GOLGOTHA (foto interpreta)
#21316

Amon López (zpěv)
Vicente J. Paya
(basa, kytara)
Samuel Morales
(kytara)
Andrew Spinosa
(basa)
Tomeu Crespí
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Palma, Mallorca, Baleárské ostrovy

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Caves of Mind [EP] 1994: Caves of Mind [EP] -
Melancholy 1995: Melancholy 7/10
The Way of Confusion [EP] 1997: The Way of Confusion [EP] -
Elemental Changes 1998: Elemental Changes 7/10
New Life 2005: New Life -
Arise [EP] 2018: Arise [EP] -
Erasing the Past 2019: Erasing the Past 8/10
Remembering the Past - Writing the Future [EP] 2021: Remembering the Past - Writing the Future [EP] -
Locked Down But Alive in 2021 [live] 2021: Locked Down But Alive in 2021 [live] -
Mors Diligentis 2022: Mors Diligentis -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GOLGOTHA | Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VOID ROT
Death / Doom Metal
DISTORTED
Death / Doom Metal
VAINAJA
Death / Doom Metal

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist