PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE STONE


STONE, THE (foto interpreta)
#2129

Glad (zpěv)
Kozeljnik
(kytara, basa)
Demonetras
(kytara, basa)
Vrag
(basa)
L.G.
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Bělehrad

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Slovenska krv 2002: Slovenska krv 6/10
Трагом хромога вука [kompilace] 2003: Трагом хромога вука [kompilace] -
Zakon Velesa 2004: Zakon Velesa 7/10
Чујете ли, смеју нам се мртви... [EP] 2004: Чујете ли, смеју нам се мртви... [EP] -
Magla 2006: Magla 7/10
Neke rane krvare večno 2007: Neke rane krvare večno 8/10
Serbian Woods [EP] 2008: Serbian Woods [EP] -
Umro 2009: Umro 8/10
Old Wounds Bleed Misanthropy [EP] 2010: Old Wounds Bleed Misanthropy [EP] -
Golet 2011: Golet 8/10
Crna hronika [kompilace] 2013: Crna hronika [kompilace] -
Nekroza 2014: Nekroza 8/10
Teatar apsurda 2017: Teatar apsurda 8/10
Kruna praha [EP] 2019: Kruna praha [EP] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | STONE, THE | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SHROUD
Black Metal
ENOCHIAN
Black Metal
AKLASH
Black Metal

Fanoušci


martinmaso
4 bodů

Poslední hodnocení


DEADRISEN
DeadRisen
2020

obal



zed 4/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist