PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DINOSAUR JR.


DINOSAUR JR. (foto interpreta)
#21146

Lou Barlow (zpěv, basa)
J Mascis
(kytara, klávesy, zpěv)
Murph
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Amherst, Massachusetts

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Dinosaur 1985: Dinosaur 7/10
You´re Living All Over Me 1987: You´re Living All Over Me 8/10
Bug 1988: Bug -
Green Mind 1991: Green Mind -
Where You Been 1993: Where You Been -
Without a Sound 1994: Without a Sound -
Hand It Over 1997: Hand It Over -
Beyond 2007: Beyond -
Farm 2009: Farm -
I Bet on Sky 2012: I Bet on Sky -
Give a Glimpse of What Yer Not 2016: Give a Glimpse of What Yer Not -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DINOSAUR JR. | Alternative Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PORT NOIR
Alternative Rock
DAUGHTRY
Alternative Rock
SHIRAGIRL
Alternative Rock

Fanoušci


RiffManCZ
12 bodů

Poslední hodnocení


DYMYTRY
Revolter
2019

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist