PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EMMURE


EMMURE (foto interpreta)
#2089

Frankie Palmeri (zpěv)
Joshua Travis
(kytara)
Phil Lockett
(basa)
Josh ´Baby J´ Miller
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Deathcore / Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Fairfield, Connecticut

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


Goodbye To The Gallows 2007: Goodbye To The Gallows -
The Respect Issue 2008: The Respect Issue -
Felony 2009: Felony 8/10
Speaker Of The Dead 2011: Speaker Of The Dead 10/10
Slave To The Game 2012: Slave To The Game 8/10
Eternal Enemies 2014: Eternal Enemies 7/10
Look At Yourself 2017: Look At Yourself 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EMMURE | Deathcore / Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Eidy
171 bodů
Misha.666
98 bodů
lukashismo
84 bodů

Poslední hodnocení


LINDEMANN
F & M
2019

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist