PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LAUXNOS


LAUXNOS (foto interpreta)
#20876

Katharos (zpěv, basa, kytara)
Shoggoth
(kytara, zpěv)
Amdusias
(kytara)
Funeral
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Post-Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rusko
Syktyvkar

VZNIK / STATUS

2013 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Horizon [EP] 2014: Horizon [EP] -
My Dead Ocean 2014: My Dead Ocean -
Winds of Hope [EP] 2015: Winds of Hope [EP] -
The Last Pier 2015: The Last Pier -
Song of Solitude [EP] 2017: Song of Solitude [EP] -
Live 2017 [live] 2017: Live 2017 [live] -
Hidden Ancient World [EP] 2019: Hidden Ancient World [EP] -
Crushed by Waves 2019: Crushed by Waves -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LAUXNOS | Post-Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KYNESIS
Post-Metal
WE LOST THE SEA
Post-Metal

Poslední hodnocení


SAINT VITUS
Saint Vitus
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist