PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LYKEN21


LYKEN21 (foto interpreta)
#20853

Marton Miklos (zpěv)
Oleg Lipovchenko
(kytara)
Andres Nuiver
(basa)
Joe Billy III
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Avenel, New Jersey

VZNIK / STATUS

aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Mindstream 2007: Mindstream -
Chaos Before the Crime 2011: Chaos Before the Crime -
Konceptus 2013: Konceptus -
Taboo´s Tyranny 2015: Taboo´s Tyranny -
Cyclical Insight 2019: Cyclical Insight -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LYKEN21 | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLACK DIAMOND
Heavy Metal
VIRGIN
Heavy Metal
BAD MOON RISING
Heavy Metal

Poslední hodnocení


RODS, THE
Brotherhood of Metal
2019

obal



Riff 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist