PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MARTYRDÖD


MARTYRDÖD (foto interpreta)
#20839

Mikael Kjellman (kytara, zpěv)
Tim Rosenqvist
(kytara)
Daniel Ekeroth
(basa)
Jens Bäckelin
(d-beat)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Crust

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Stockholm / Gothenburg

VZNIK / STATUS

aktivní



Diskografie


Martyrdöd 2003: Martyrdöd -
In Extremis 2005: In Extremis -
Sekt 2009: Sekt -
Paranoia 2012: Paranoia -
Elddop 2014: Elddop -
List 2016: List -
Hexhammaren 2019: Hexhammaren 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MARTYRDÖD | Crust | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WARCOLLAPSE
Crust
NUISIBLE
Crust
TRAGEDY
Crust

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist