PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BRAINSTORM


BRAINSTORM (foto interpreta)
#2072

Andy B. Franck (zpěv)
Torsten Ihlenfeld
(kytara)
Milan Loncaric
(kytara)
Antonio Ieva
(basa)
Dieter Bernert
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Stuttgart

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Hungry 1997: Hungry 8/10
Unholy 1998: Unholy 9/10
Ambiguity 2000: Ambiguity 9/10
Metus Mortis 2001: Metus Mortis 9/10
Soul Temptation 2003: Soul Temptation 8/10
Liquid Monster 2005: Liquid Monster 8/10
Downburst 2008: Downburst 7/10
Memorial Roots 2009: Memorial Roots 7/10
On The Spur Of The Moment 2011: On The Spur Of The Moment 8/10
Firesoul 2014: Firesoul 7/10
Scary Creatures 2016: Scary Creatures 8/10
Midnight Ghost 2018: Midnight Ghost 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BRAINSTORM | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WAYNE
Power Metal
SHADOWSTRIKE
Power Metal

Fanoušci


MICHAL
7 bodů
kobra666
4619 bodů
Kang
5052 bodů
fidarka
5126 bodů
Chaos
1203 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


LIVLØST
Cold Skin
2019

obal



Podzemní Hluk 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist