PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BRAINSTORM


BRAINSTORM (foto interpreta)
#2072

Andy B. Franck (zpěv)
Torsten Ihlenfeld
(kytara)
Milan Loncaric
(kytara)
Antonio Ieva
(basa)
Dieter Bernert
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Stuttgart

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Hungry 1997: Hungry 8/10
Unholy 1998: Unholy 9/10
Ambiguity 2000: Ambiguity 9/10
Metus Mortis 2001: Metus Mortis 9/10
Soul Temptation 2003: Soul Temptation 8/10
Liquid Monster 2005: Liquid Monster 8/10
Downburst 2008: Downburst 7/10
Memorial Roots 2009: Memorial Roots 7/10
On The Spur Of The Moment 2011: On The Spur Of The Moment 8/10
Firesoul 2014: Firesoul 7/10
Scary Creatures 2016: Scary Creatures 8/10
Midnight Ghost 2018: Midnight Ghost 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BRAINSTORM | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


OUT OF ORDER
Power Metal
HYSTERIA
Power Metal

Fanoušci


Kang
5055 bodů
Chaos
1210 bodů
nnekronomm
16541 bodů
Fidarka
5201 bodů
kobra666
4621 bodů

ZOBRAZIT (8)

Poslední hodnocení


VICTORIUS
Space Ninjas From Hell
2020

obal



Fidarka 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist