PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WALLS OF JERICHO


WALLS OF JERICHO (foto interpreta)
#207

Candace Kucsulain (zpěv)
Chris Rawson
(kytara)
Mike Hasty
(kytara)
Aaron Ruby
(basa)
Dustin Schoenhofer
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore / Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Detroit, Michigan

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


The Bound Feed The Gagged 2000: The Bound Feed The Gagged 8/10
All Hail The Dead 2004: All Hail The Dead 9/10
With Devils Amongst Us All 2006: With Devils Amongst Us All 9/10
The American Dream 2008: The American Dream 9/10
Redemption [EP] 2008: Redemption [EP] 9/10
No One Can Save You From Yourself 2016: No One Can Save You From Yourself 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WALLS OF JERICHO | Hardcore / Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EYE BEYOND SIGHT
Hardcore / Metal
GATTACA
Hardcore / Metal
GUERRILLAS
Hardcore / Metal

Fanoušci


Eidy
171 bodů
Crustmaniac
236 bodů
starman
6420 bodů
asesino
1015 bodů

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist