PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

INFEST


INFEST (foto interpreta)
#2040

Zoran ´Vandal´ Sokolovic (zpěv, kytara)
Tyrant
(kytara)
Warlust
(basa)
Zombie
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Jagodina

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Anger Will Remain 2006: Anger Will Remain -
Christ Denial [EP] 2008: Christ Denial [EP] -
Onward To Destroy 2009: Onward To Destroy 8/10
Everlasting Genocide 2011: Everlasting Genocide 8/10
Cold Blood War 2014: Cold Blood War -
Addicted to Flesh 2017: Addicted to Flesh 8/10
Under the Sign of Legion [EP] 2019: Under the Sign of Legion [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | INFEST | Thrash / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ZIMMERS HOLE
Thrash / Death Metal
DEATHAWAITS
Thrash / Death metal
VOICE OF DESTRUCTION
Thrash / Death Metal

Fanoušci


metalis4eve
0 bodů
martinmaso
4 bodů

Poslední hodnocení


WRAITH
Absolute Power
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist