PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

M.I.GOD.


M.I.GOD. (foto interpreta)
#20274

Max Chemnitz (zpěv)
Uli Holzermer
(kytara)
Dan Heß
(kytara)
Dodo Schmitt
(klávesy)
Mick Steger
(basa)
Eric Wunderlich
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Sophisticated Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Norimberk

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Bionic [EP] 2001: Bionic [EP] -
Ages of the Sun [EP] 2004: Ages of the Sun [EP] -
Oceans and Waves 2006: Oceans and Waves -
Floor 29 2012: Floor 29 -
Specters On Parade 2019: Specters On Parade 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | M.I.GOD. | Sophisticated Metal | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


ELFFOR
Dra Sad III (Beneath the Uplands of Doom)
2019

obal



Eicherik 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist