DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EVERFROST


EVERFROST (foto interpreta)
#20268

Eveliina Tuulia (zpěv)
Samuli Heiskanen
(kytara)
Joose Ylianttila
(kytara)
Benji Connelly
(klávesy)
Roi Partanen
(basa)
Jope ´James´ Salminen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Lapland

VZNIK / STATUS

2015 / aktivní



Diskografie


Blue Eyed Emotion 2015: Blue Eyed Emotion 8/10
Appetite for Candlelight [EP] 2017: Appetite for Candlelight [EP] -
Winterider 2019: Winterider -
The Nightcore Tapes [EP] 2021: The Nightcore Tapes [EP] -
Frostbites [EP] 2022: Frostbites [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EVERFROST | Symphonic Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GAMALYEL
Symphonic Power Metal
RAVENLIGHT
Symphonic Power Metal
INVICTUS
Symphonic Power Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist