DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SHEOGORATH


SHEOGORATH (foto interpreta)
#20091

Patrick (zpěv)
Matej
(kytara, programování bicích)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rakousko
Vídeň

VZNIK / STATUS

2013 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

sheogorath.at




Diskografie


Frostbitten [EP] 2016: Frostbitten [EP] -
Blackthology 2017: Blackthology -
The Feeble and the Worthless 2019: The Feeble and the Worthless -
Lunacy Gone Astray 2021: Lunacy Gone Astray -
Winterhold [EP] 2023: Winterhold [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SHEOGORATH | Melodic Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ANCIENT
Melodic Black Metal
BURNING DARKNESS
Melodic Black Metal
DESERTUM
Melodic Black Metal

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist