PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ULVEDHARR


ULVEDHARR (foto interpreta)
#20052

Ark Nattlig Ulv (zpěv, kytara)
Giuseppe ´Jack´ Ciurlia
(kytara)
Markus Ener
(basa)
Mike Bald
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Bergamo, Lombardy

VZNIK / STATUS

2011 / aktivní



Diskografie


Viking tid [EP] 2012: Viking tid [EP] -
Swords of Midgard 2013: Swords of Midgard -
Ragnarök 2014: Ragnarök -
Legion [EP] 2016: Legion [EP] -
Total War 2017: Total War -
World of Chaos 2019: World of Chaos 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ULVEDHARR | Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TERRIBLE CLAW
Death / Thrash Metal
PILE OF EXCREMENTS
Death / Thrash Metal
SKELETAL PRISON
Death / Thrash Metal

Poslední hodnocení


RODS, THE
Brotherhood of Metal
2019

obal



Riff 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist