PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MUSTAN KUUN LAPSET


MUSTAN KUUN LAPSET (foto interpreta)
#20017

Ville Pelkonen (zpěv, kytara)
Pete Lehtinen
(zpěv, kytara, klávesy)
Heikki Piipari
(kytara)
Kalle Takalo
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Dark Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Hollola

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

facebook.com



Diskografie


Prologi [EP] 1998: Prologi [EP] -
Suruntuoja 2002: Suruntuoja -
Kauniinhauta 2003: Kauniinhauta -
Talvenranta 2005: Talvenranta -
Viimeinen laulu kuolemasta 2007: Viimeinen laulu kuolemasta -
14 Talvea - Mustan kuun lauluja 1993-2007 [kompilace] 2011: 14 Talvea - Mustan kuun lauluja 1993-2007 [kompilace] -
Kuolemanvirta [EP] 2016: Kuolemanvirta [EP] -
Saatto 2017: Saatto -
Valo 2019: Valo -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MUSTAN KUUN LAPSET | Black / Dark Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KHORS
Black / Dark Metal
THOKK
Black / Dark Metal

Poslední hodnocení


KRISIUN
Southern Storm
2008

obal



haypa 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist